Digital art company je porodična firma, koju je osnovala porodica Milićević 2005 godine, prvenstveno kao studio koji se bavi digitalnom štampom i pripremom, da bi se kasnije upotpunila sa mnogim drugim uslugama grafičke industrije.

Porodica Milićević radi u grafičkoj struci kroz generacije već preko 60 godina, pa je samim tim i kvalitet koji sada štamparija pruža ogledalo višegodišnjeg rada i iskustva, kao i mnogobrojnih usavršavanja.

Stručni kadar koji radi kod nas je visoko obrazovan i pažljivim odabirom kreiran, kako bi bili sigurni da ćete Vi, kao naši klijenti dobiti izuzetan kvalitet materijala i uslugu koja gradi poverenje.

Digital Art je kompanija specijalizovana za brzo, kvalitetno i povoljno pružanje grafičkih i usluga štampe svim zainteresovanim klijentima, a prvenstveno firmama koje traže dugoročne partnere za potrebe štampe reklamnog i drugog materijala. Štamparija Digital Art je uspešnu saradnju ostvarila sa velikim brojem poznatih firmi, kako državnih tako i privatnih.

Ono što štampariju Digital Art izdvaja od konkurencije je profesionalan odnos prema klijentima, poštovanje dogovora i rokova, a posebno dobar odnos cene i kvaliteta koji pruža.

Takođe, mogućnost digitalne štampe zlatne i srebrne boje nas izdvaja od svih konkurenata na tržištu.

Digital Art koristi najmodernije grafičke mašine koje se redovno kalibrišu, unapređuju i održavaju, grafičke softvere koji se takođe redovno unapređuju prateći svetske inovacije i grafičke standarde, a sve sa ciljem da klijenti uvek budu zadovoljni vrhunskim kvalitetom i ispunnjavanjem svakog zahteva u što kraćem vremenskom roku.

Vrlo brzo i lako realizujemo zamisao klijenta. Uvek smo spremni da, na osnovu stečenog iskustva, ukoliko je potrebno, damo savet ili sugestiju pri donošenju oduka kako bi proizvod bio kvalitetniji.Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 17h, ili pozovite na 011 361 72 81.