Proizvodi » Nalepnice

Štampa nalepnica

Štampa nalepnica se u Digital Art štampariji radi na različitim materijalima i za različite namene. Izbor standardnih formata nalepnica za štampu je veoma veliki, a moguće je i naručiti štampu nalepnica i u nestandardnim formatima, odnosno prema dimenzijama koje vama odgovaraju.

Štampa nalepnica se uglavnom radi za obeležavanje ambalaže, isticanje cena ili druge namene gde je potrebno trajno ili privremeno obeležavanje koje se može menjati. Štampa nalepnica je ujedno i jedna od najtraženijih usluga naručilaca iz svih oblasti proizvodnje, a posebno prehrambene i hemijske. Druga namena štampanih nalepnica je i korišćenje umesto plakata za koje se mora koristiti lepak.

Štampane nalepnice mogu vašem brendu pružiti maksimalan marketinški efekat i reklamiraće Vaše proizvode jasno i efikasno. Digital Art, sa bogatim iskustvom u dizajnu i štampi, sigurno će uraditi nalepnicu baš kako želite, prema svim specifikacijama i detaljima koje nam dostavite.

Nalepnice za kutije, nalepnice za razne vrste proizvoda, adresne nalepnice, nalepnice za zidove i izloge samo su nekoliko primera nalepnica koje možemo dizajnirati i štampati. Nalepnice se mogu proizvesti u gotovo bilo kojem obliku ili veličini. Za sve vaše potrebe možemo odštampati etikete po meri. Nudimo uslugu brze i profesionalne štampe nalepnica bez obzira na zahteve. Kontaktirajte nas i saznajte više o našem načinu rada, dizajnu i štampi nalepnica.

Neki od primera nalepnica koje smo kreirali za različite klijente:

Nalepnice za izloge: Male i velike nalepnice za izloge štampane na PVC foliji omogućavaju lako i brzo isticanje poruka o proizvodima i akcijama, a lako se postavljaju i skidaju sa staklenih površina. Mogu biti izradjene i na one way vision foliji, koja je namenjena da kod izloga ne zakloni prodiranje svetlosti i omogući da boravimo u prostoru bez osećaja da je izlog brendiran, a klijenti spolja ne mogu da vide šta je unutra.

Nalepnice za adresiranje: Male samolepljive adresne nalepnice za višestruku upotrebu.

Nalepnice za kutije: Jednobojne ili nalepnice u punom koloru za lepljenje na kutijama, štampane na samolepljivom papiru za razne proizvode.

Nalepnice za razne vrste proizvoda: odštampane su na samolepljivom papiru, a zatim plastificirane, izrezane i spremne za nanošenje na proizvod.

Ukoliko i Vi imate potrebu za štampom nalepnica za bilo koju namenu, kontaktirajte nas, a mi ćemo učiniti sve da finalnim proizvodom budete zadovoljni.

DIMENZIJE I OBLICI NALEPNICA

Dimenzije nalepnica koje se štampaju nisu ograničene. Štampa nalepnica se može raditi i u različitim oblicima, pa je to još jedna od prednosti.

TEHNIKE ŠTAMPE NALEPNICA

Štampa nalepnica se može raditi na tabacima tabačnih mašina ili na ploteru iz rolne. Bez obzira na tehniku štampe nalepnica, kvalitet štampe može biti izvanredan, čak i za sitne detalje.

Štampati se mogu i vodootporne nalepnice na PVC foliji, a njihove karakteristike dozvoljavaju postavljanje tamo gde će biti izložene spoljnim uslovima: kiša, sneg, mraz, sunce,… . Nalepnice štampane na PVC foliji su dosta otporne i na habanje, lako se skidaju i moguće ih je zameniti drugim nalepnicama u veoma kratkom roku. Lepljenje samolepljivih nalepnica štampanih na PVC foliji je jednostavan i brz proces koji ne zahteva puno vremena. Štampa na PVC foliji je postojana i takođe otporna na vodu.

VRSTE MATERIJALA ZA ŠTAMPU NALEPNICA

Nalepnice  se mogu štampati na samolepljivom tabaku Muflon papira u mat ili sjajnoj varijanti. Ukoliko se radi o štampi nalepnica na tabacima Muflon papira, štampa nalepnica se radi tabačnim mašinama, a nalepnice se isecaju iz tabaka dimenzija 330x488mm, čija je korisna površina 320x478mm. Ovo treba imati u vidu kada sami radite pripremu za štampu kako biste iskoristili maksimalan broj nalepnica sa jednog tabaka.

Drugi materijal za štampu nalepnica je već pomenuta PVC folija. Na PVC foliji se štampaju vodootporne nalepnice ploterom iz rolne. Broj nalepnica, odnosno cena štampe nalepnica koje se rade na PVC foliji se računa po kvadratnom metru folije, a za proračun cene štampe nalepnica na PVC foliji u skladu sa željenim dimenzijama nalepnice, najbolje je da nas kontaktirate pomoću podataka sa kontakt stranice.

PRIPREMA ZA ŠTAMPU NALEPNICA

Kao i za štampu drugih materijala i za štampu nalepnica je neophodno imati pripremu. Priprema za štampu nalepnica se može uraditi kod nas, ukoliko nemate svoju. Štampa nalepnica se može raditi i pomoću već urađene pripreme koju možete dostaviti. Moguće je izvršiti i korekcije postojeće pripreme za štampu u slučaju potrebe, tako da nije neophodno raditi sve ispočetka.

VRSTE NALEPNICA

Nalepnice se mogu razvrstati prema veličini, nameni i funkciji gde možemo raslikovati:

  • nalepnice manjih i većih formata
  • nalepnice za obaveštenja (npr. označavanje radnog vremena, zabrane pušenja)
  • nalepnice koje imaju estetsku funkciju (npr. brendiranje zidova i podova prostora, aplikacija na staklene površine)

MATERIJAL ZA ŠTAMPU NALEPNICA

Za štampu nalepnica, Digital Art preporučuje samolepljivi papir, razne vrste folija za unutrašnju i spoljnu upotrebu. Posebno možemo istaći mogućnost štampe nalepnica na veoma izdržljivoj PVC foliji sa postojanim bojama, namenjenim za spoljnu upotrebu. Otporne su na habanje i atmosferske uticaje.

DORADNI PROCESI U ŠTAMPI NALEPNICA

Od mogućih doradnih procesa u štampi nalepnica izdvajamo:

  • sečenje nalepnica
  • rundovanje nalepnica
  • štancovanje nalepnica
  • laminacija nalepnica
  • lepljenje nalepnica
  • kaširanje nalepnica

Postoji i mogućnost štampe u kontrašihti, radi lepljenja sa unutrašnje strane stakla.Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.