Proizvodi » Kalendari

Štampa kalendara

Štampa kalendara, kao veoma atraktivnog promo materijala, može se raditi u raznim dimenzijama, sa ili bez fotografija, a kalendari mogu biti zidni, stoni i džepni. Štampa se može raditi kao jednostrana i dvostrana, a dostupna je štampa u boji i crno bela.

Štampa kalendara u Digital Art štampariji radimo od samog početka pružajući visok kvalitet po veoma konkurentnim cenama. Od osnivanja, pa do danas, štampu kalendara radimo za veliki broj naših vernih klijenata, kao i sve veći broj novih svake godine. Veliki kapacitet štampe i kvalitetan dizajn i priprema, osnovni su faktori koji Digital Art izdvajaju od konkurencije.

Kod štampe kalendara, budući da se najčešće radi krajem ili početkom godine, veoma je bitna cena i rok u kome oni mogu biti izrađeni. Višegodišnje iskustvo i pružanje kvalitetne usluge štampe kalendara, obezbedili su nam mogućnost pružanja najbolje usluge u komercijalnoj štamparskoj industriji u paru sa konkurentnim niskim cenama. Pozivamo vas da nas kontaktirate u vezi sa štampom kalendara, a mi ćemo odgovoriti našom najboljom ponudom.

Članovi našeg grafičkog tima su spremni i obučeni da udovolje svim zahtevima klijenata po pitanju dizajna za štampu kalendara. Visokokvalitetne mašine za štampanje učiniće da budete u potpunosti zadovoljni krajnjim rezultatom štampe kalendara, a to je inače i naš najveći cilj. Naše verne klijente očekuje samo najviši kvalitet štampe kalendara.

Naše jedinstveno rešenje za štampanje na jednom mestu, isporučuje gotov proizvod svakom klijentu na vreme, prema budžetu i vašim specifikacijama.

Pored kvaliteta i tačnosti u pogledu štampe kalendara, ne možemo a da ne istaknemo i mogućnost štampe u zlatnoj i srebrnoj boji, koju retko ko u Srbiji ima. Pozovite nas i dogovorite najbolji način štampe kalendara.

Štampa kalendara se preporučuje na papiru od 150 do 300gr/m2, na specijalnim papirima i plastici.

DORADNI PROCESI U ŠTAMPI KALENDARA

Doradni procesi u štampi kalendara dostupni su kao i za većinu drugih materijala:

  • plastifikacija kalendara u mat / sjaj varijanti
  • laminacija kalendara
  • rundovanje kalendara
  • bigovanje kalendara
  • štancovanje kalendara

Povez kalendara sa više stranica (zidni, stoni...) vrši se spiralom.Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.