Proizvodi » Koverte

Štampa koverata

Štampa na kovertama, posebno za firme koje svakodnevno šalju razne dokumente poštom, može biti veoma praktično i marketinški efektno rešenje. Na kovertama se može štampati tekst i grafika (stalni podaci pošiljaoca, logo, marketinška poruka ili promotivna poruka o proizvodu), a štampa se može raditi na kovertama od papira 80 g/m2 sa ili bez prozora.

Ako vaše poslovanje raste, šaljete sve više računa, obaveštenja i sl. dobavljačima ili klijentima, onda bi trebalo da prestanete da ih šaljete u običnim kovertama. Šta o tome misle vaši kupci i dobavljači? Da ste tek počeli ds radite? Da li ste mala firma i da li je dobro ukazati vam poverenje? To nije poruka koju želite da pošaljete, ali ne znate gde da počnete. Koja količina koverata vam treba? Koja vrsta papira i kako ih odštampati? Sve ovo izgleda kao puno posla za tako jednostavnu stvar kao što je štampa koverata. Štamparija Digital Art je tu da pomogne.

Zamislite koliko biste bolje i brže mogli da komunicirate sa svojim klijentima i koliko vremena možete da uštedite ako ne štampate koverte na kancelarijskom štampaču. Osim toga, štampom koverata u Digital Art štampariji, ne morate da brinete o zalihama. Samo nas pozovete i nova količina vrlo brzo stiže.

Od dizajna, izbora koverte do štampe i isporuke, Digital Art Štamparija će biti tu na svakom koraku da upravlja procesom i dobićete na kraju profesionalne štampane koverte po meri vašeg poslovanja. Nikad se više ne brinite o tome kako izgleda vaše poslato pismo. Izgledaće sjajno!

Kontaktirajte Digital Atr štampariju, a naši stručnjaci za usluge štampanja koverata će odvojiti vreme i pokazati vam kako da štampane koverte dobijete brzo i uz to uštedite i vreme i novac.

DIMENZIJE KOVERATA ZA ŠTAMPU

  • koverta C6/5 za mašinsko insertovanje (114x229mm)
  • ameriken koverta sa silikonskom trakom (114x229mm)
  • koverta C5 za mašinsko insertovanje ili sa silikonskom trakom (162x229mm)

Štampa na kovertama može biti jednostrana, u boji ili crno bela.

Kombinacija štampe na kovertama koja se najčešće koristi je:

  • štampa samo logoa na koverti
  • štampa logoa + štampa personalizovanih podataka na koverti (adresni podaci)
  • štampa logoa + štampa aplikacija u boji na koverti (marketinške poruke i sl.)

NAPOMENA ZA ŠTAMPU NA KOVERTAMA

Margine za štampu na kovertama su levo-desno 12mm, gore-dole 6mm. Moguća je štampa prednje strane koverte, kao i štampa na klapni.Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.