Proizvodi » Fascikle

Štampa fascikli

Štampa fascikli, koje su inače kao proizvod namenjene za odlaganje i nošenje odštampanog materijala, može biti veoma raznovrsna. Budući da su fascikle relativno velikih površina, štampa se može raditi i kao kombinacija teksta i grafike, a ograničenja u izboru boja skoro da nema. Štampa fascikli se može raditi kao jednostrana ili obostrana, a kao što je već pomenuto štampa na fasiklama može biti u boji i crno bela.

Za izradu i štampu fascikli, Digital Atr studio preporučuje papir gramature od 200 do 350g/m2, kako zbog kvaliteta otiska štampe na fasciklama, tako i zbog čvrstine.

Kada je u pitanju stvaranje profesionalne prezentacije poslovanja, fascikle sa logoom firme mogu dopuniti već postojeći marketinški efekat. Klijentima olakšavamo da pronađu nove i povoljne načine za dodatnu prezentaciju u vidu štampe na fasciklama. Smatramo da, pored ostalih marketinških materijala, štampane fascikle kreiraju osećaj ozbilnjosti i profesionalizma u pristupu poslu i klijentima preduzeća.

Nudimo i niz opcija za prilagođavanje i štampu na fasciklama, kao uslugu koja može pomoći velikim i malim preduzećima da se izdvoje od konkurencije. Bez obzira da li tražite način da privučete nove klijente u vašu firmu, napravite lepše poslovne predloge ili uštedite na zalihama koje već koristite, u našem asortimanu imamo ponešto za svakoga.

Prilagođene štampane fascikle možete osmisliti sami ili zatražiti neko od dizajnerskih rešenja od nas. Naš stručni tim grafičkih dizajnera sigurno ima neku ideju za štampu na Vašim fasciklama, kako bi se vaš brend primetio i izdvojio od drugih u istoj ili sličnoj delatnosti. Odabirom nas kao saradnika za personalizovanu štampu fascikli, dobijate potpunu kreativnu slobodu od početka do kraja. Naš izbor fascikli uključuje širok izbor prema veličini, načinu otvaranja i zatvaranja, bojama i vrsti materijala. Uz pomoć našeg tima za dizajn možete uvek dobiti nove ideje ili doradu već postojećih priprema za štampu na fasciklama.

Kontaktirajte nas i saopštite zahteve po pitanju štampe na fasciklama, a mi ćemo Vam vrlo brzo odgovoriti, nakon što izračunamo cenu i rok za štampu fascikli.

Ako vam je potrebna pomoć u pronalaženju pravog dizajna za štampu na fasciklama ili želite saznati više o našim uslugama štampe, spremni smo da vam pomognemo na bilo koji način. Pozovite ili pošaljite poruku za dodatnu pomoć.

Postoj i mogućnost digitalne štampe fascikli koja je dobra kod malih tiraža ili kratkih rokova. Zvog ograničenog formata digitalne štampe, u ovoj opciji na unutrašnjoj desnoj strani se lepe štancovani džepovi (kod facikla koje radimo u ofsetu kada su veći tiraži, preko 200 kom, džep je sastavni deo fascikle i to izgleda sasvim pristojno.

DORADNI PROCESI ŠTAMPE FASCIKLI

Doradni procesi doprinose estetici i funkcionalnosti odštampanih fascikli, a izbor doradnih procesa u Digital Art studiju je:

  • plastifikacija fascikli u mat ili sjaj varijanti
  • rundovanje fascikli
  • bigovanje fascikli
  • štancovanje fascikli
  • blindruk fascikli
  • parcijalni lak na fascikli
  • lepljenje raznih vrsta džepova na fasciklama

VARIJABILNA ŠTAMPA NA FASCIKLAMA

Varijabilnom štampom na fasciklama se može uraditi numeracija, personalizacija fascikli u zavisnosti od namene, mogu se odštampati različiti grafički simboli ili tekstovi na pojedinačnim fasciklama u seriji.Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.