Proizvodi » Deklaracije

Štampa deklaracija

Ključni deo mnogih proizvodnih preduzeća i uvoznika su upravo deklaracije koje se obavezno moraju naći na svakom proizvodu. Sam sadržaj teksta i ostalih elemenata deklaracija može da varira, ali je sam izgled deklaracije ponekad presudni faktor pri kupovini. Jasno dizajnirana, neobičnog izgleda, kvalitetno odštampana deklaracija, pored davanja osnovnih podataka o proizvodu može uticati na izbor kupca. Štampa deklaracija se može raditi na raznim vrstama papira, kao i na PVC foliji koja je vodootporna i koja se neće lako odlepiti pri kontaktu sa vodom.

Digital Art može dizajnirati i štampati deklaracije različitih veličina i oblika, a dostupni si i razni načini dorade. Deklaracije se mogu štampati kao pojedinačne ili u tabacima sa perforacijom radi lakšeg skidanja i lepljenja na proizvode. U procesu dizajna deklaracija važno je ispoštovati sve propise koji se nameću u pogledu neophodnih informacija o proizvodu, kao i o veličini slova i sl. Na osnovu detaljne provere dizajna radi se štampa nakon koje podatke nije moguće promeniti, pa zbog toga na ovaj deo treba obratiti više pažnje.

Štampa deklaracija je takođe dostupna u bilo kom obliku i veličini, a mogu se raditi i na različitim vrstama papira. Postoje deklaracije koje su samolepljive i one koje se kače na razne proizvode, bilo da je u pitanju kozmetika, hrana ili odevni predmeti i obuća.

Kao jedna od mogućnosti dorade deklaracija koje se kače na proizbode je i bušenje rupa i zaobljavanje uglova.

Kod perforacije deklaracija moguće je raditi horizontalnu ili vertikalnu perforaciju koja olakšava skidanje uklanjanje deklaracije sa odštampanog tabaka papira ili folije.

U slučaju da Vam je potrebna štampa deklaracija, pozoviite Digital Art, a naši iskusan kadar će se pobrinuti da budete zadovoljni.

ŠTAMPA deklaracija se može raditi kao jednostrana i obostrana, a što se boja tiče štampa deklaracija može biti u boji ili crno bela. Od materijala za štampu deklaracija Digital Art studio za digitalnu i ofset štampu preporučuje papir od 250 do 350 g/m2, plastiku, samolepljivi papir i folije.

DORADNI PROCESI ŠTAMPE DEKLARACIJA

Kao doradne procese u procesu štampe deklaracija, Digital Art studio nudi:

  • sečenje deklaracija
  • ricovanjedeklaracija
  • print&cut deklaracija na foliji
  • plastifikaciju deklaracija u mat/sjaj varijanti
  • štancovanje deklaracija
  • rundovanje deklaracija
  • bušenje rupa na deklaracijama
  • postavljanje kanapa na deklaracijama

VARIJABILNA ŠTAMPA DEKLARACIJA

U okviru štampe deklaracija, Digital Art studio obezbeđuje i mogućnost unosa bilo kog varijabilnog podatka (nazivi, brojevi, bar kodovi i sl.).Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.