Proizvodi » Memorandumi

Štampa memoranduma

Štampa memoranduma je i dalje veoma popularna usluga. Štampanje memoranduma u štampariji nije samo ekonomično jer se pravi velika ušteda na svakodnevnoj štampi elemenata memoranduma na kancelarijskom štampaču, već je i dobar način da uz poruku, račun, narudžbenicu, koja se na memorandumu nalazi, pošaljete i marketinšku poruku kroz logo, slogan firme i sl.

Digital Art štampa memorandume na kvalitetnom papiru mašinama vrhunskog kvaliteta otiska i postojanosti boja.

Pored želje za isticanjem svog brenda među zaposlenima, saradnicima i klijentima, postoje slučajevi u kojima je slanje određenih zahteva i poruka na memorandumu obavezan način komunikacije. Štampa memoranduma može biti jednostrana, u boji ili crno bela.

Personalizovani kancelarijski materijal, poput memoranduma, stvara visoko profesionalan i trajan utisak koji potencijalni klijenti ili stalni kupci mogu imati o vašoj firmi. Bez obzira da li šaljete fakture, ugovore ili dopise, kvalitetni memorandumi pokazuju da svoj posao shvatate ozbiljno i obraćate pažnju na detalje.

Štampa memoranduma Vam može pomoći da stvorite prepoznatljivost. Memodrandum je jedan od osnovnih proizvoda vizuelnog identiteta kompanije zajdeno sa vizit kartom i kovertom. On treba da bude skladno dizajniran, da prati uniformnost Vašeg vizuelnog identiteta, i odštampan na adekvatnom papiru.

Memorandum može predstavljati vaše poslovanje češće nego što možda mislite. Memorandumi se koriste za prepisku sa bilo kim ko je uključen u vaš posao, bilo da se radi o fakturama, obračunima, narudžbama za kupovinu, dopisima, ponudama, pa čak i ugovorima. Memorandumi su možda najčešći komad kancelarijskog materijala koji koristite. Zbog toga je veoma važno da oko memoradnuma obrati posabna pažnja, a da nihog dizajn i štampa bude kvalitetna i jedinstvena.

Kvalitetni memorandumi pružaju Vam priliku da se izvojite od konkurencije, stvorite prepoznatljivost brenda i ostanete nezaboravni svojim kupcima i klijentima. Digital Art vam može pomoći da napravite dizajn visokog kvaliteta koji možete kombinovati sa kvalitetnim papirom i završnim obradama kako biste stvorili trajan utisak o svom brendu. Mi ćemo vam pomoći u svakom koraku - od ideje do dizajna i od uzoraka papira do provere štampe memoranduma.

Učinite da se Vaša poslovna korespondencija izdvoji visokokvalitetnim memorandumima. Nudimo kompletnu uslugu od početka do kraja, od dizajna memoranduma, dorade i štampe memoranduma, do praktične i fleksibilne finalne isporuke na adresu ili preuzimanja u Digital Art štampariji.
Jednostavno nas pozovite ili dođite do nas, a mi ćemo, kao za hiljade drugih klijenata, uraditi sve što možemo da našom uslugom štampe memoranduma budete zadovoljni.

MATERIJAL ZA ŠTAMPU MEMORANDUMA

Kao materijal za štampu memoranduma, Digital Art koristi kvalitetan papir od 80gr/m2.

DORADNI PROCESI ŠTAMPE MEMORANDUMA

Od doradnih procesa u štampi memoranduma možemo preporučiti sečenje po dimenzijama naručioca.

Standardne dimenzije memoranduma su 210x297mm (A4)Digital art pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.
Naš studio se nalazi u samom centru Beograda, dođite i posetite nas svakim radnim danom od 09 - 18h, ili pozovite na 011 361 72 81.